For The Record: First Ten Years (CD)

David Allan Coe

179,00 17900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager


  1. You Never Even Called Me By My Name
  2. Please Come To Boston
  3. Jody Like A Melody
  4. Longhaired Redneck
  5. If That Ain´t Country
  6. Willie, Waylon & Me
  7. Take This Job And Shove It
  8. Just To Prove My Love For You
  9. Jack Daniel´s, If You Please
  10. Would You Lay With Me (In A Field Of Stone)
  11. Divers Do It Deeper
  12. X´s And O´s (Kisses And Hugs)
  13. This Bottle (In My Hand)
  14. Get A Little Dirt On
  15. Stand By Your Man
  16. Tennessee Whiskey
  17. Now I Lay Me Down To Cheat
  18. What Made You ChangeYour Mind
  19. The Ride
  20. Mona Lisa Lost Her Smile



Format CD Sjanger Country
Antall disker 1 Antall spor 20
Artist David Allan Coe Label Import
Leverandør Import Bestillingsnummer SNY39585.2