For Your Entertainment - U.S. Version (CD)

Adam Lambert

Beklager, denne varen er for øyeblikket ikke tilgjengelig for bestilling. Legg inn e-postadressen din hvis du vil holdes oppdatert på endringer i bestillingsstatus.
American Idol-finalist Adam Lambert tapte kanskje kampen om førsteplassen under seriens åttende sesong i 2009, men med For Your Entertainment viser han seg som den musikalske vinneren - ikke minst takket være solide samarbeidspartnere.

Teaterbakgrunnen (han spilte bl.a. mot Val Kilmer i Ten Commandments: The Musical) er hørbar i form av utadvendt popmusikk som ikke er redd for å være teatralsk. På For Your Entertainment får Lamberts store stemme utfolde seg i både ballader, dansegulvvennlige klubblåter og hardrockflørter. Lady GaGa, Greg Wells, Max Martin, Linda Perry, RedOne, Ryan Tedder (OneRepublic), Sam Sparro, Idol-dommer Kara DioGuardi og Pink er alle bidragsytere, og utgjør en gjesteliste som er få debutalbum forunt. "Soaked" er skrevet av Matt Bellamy fra Muse, "Music Again" av Justin Hawkins fra The Darkness, og Lambert har selv bidratt som låtskriver på fire av de 14 sporene. Inneholder hitsinglen "Time For Miracles" fra blockbuster-filmen 2012.

Sporliste

 1. Music Again
 2. For Your Entertainment
 3. Whataya Want From Me
 4. Strut
 5. Soaked
 6. Sure Fire Winners
 7. A Loaded Smile
 8. If I Had You
 9. Pick U Up
 10. Fever
 11. Sleepwalker
 12. Aftermath
 13. Broken Open
 14. Time For Miracles

Lyttespor

Produktfakta

Utgitt 2009 Format CD
Sjanger Rock Antall disker 1
Antall spor 14 Artist Adam Lambert
Label RCA Leverandør Import
Bestillingsnummer RCA754801.2

Anmeldelser