Forever Ended Yesterday (CD)

These Hearts

249,00 24900
Sendes vanligvis innen 7-14 dager


  1. Apology Rejected
  2. Quitting While You're Behind
  3. Denial Is Not Just A River In Egypt
  4. Romans 15
  5. Self Respect
  6. Forever Ended Yesterday
  7. Are You Mad?
  8. She'd Like To Wear The Pants, But She Can't Fit Into Mine
  9. Live To The Point Of Tears
  10. Thinking In Terms Of Two
  11. Dime A Dozen


Utgitt 2011 Format CD
Sjanger Hardrock Antall disker 1
Antall spor 11 Artist These Hearts
Label Victory Records Leverandør Border Music Norway AS
Bestillingsnummer VR645CD