Forever Young, Gifted & Black: Songs Of Freedom (CD)

Nina Simone

199,00 19900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager


  1. To Be Young, Gifted And Black
  2. Backlash Blues (live)
  3. I Wish I Knew How It Would Feel To Be Free
  4. Why? (The King Of Love Is Dead) (live)
  5. Mississippi Goddam (live)
  6. Revolution
  7. Turn! Turn! Turn! (To Everything There Is A Season (previously unreleased)
  8. Ain´t Got No- I Got Life (from Hair)
  9. Westwind (live)
  10. The Times They Are A Changin´
  11. To Be Young, Gifted And Black (live)



Utgitt 2006 Format CD
Sjanger Jazz Antall disker 1
Antall spor 11 Artist Nina Simone
Label RCA/Legacy Leverandør Import
Bestillingsnummer RCA74413.2