Forgiveness Rock Record (CD)

Broken Social Scene

Beklager, denne varen er for øyeblikket ikke tilgjengelig for bestilling. Legg inn e-postadressen din hvis du vil holdes oppdatert på endringer i bestillingsstatus.
Det kanadiske indiekollektivet med Kevin Drew og Brendan Canning i spissen gjorde furore da de slapp andrealbumet You Forgot It In People i 2002. Den selvtitulerte oppfølgeren som kom tre år senere var en løsere affære som i noe større grad delte kritikerne, men som fortsatt ble hyllet av de riktige folka (som for eksempel Pitchfork).

Forgiveness Rock Record er Broken Social Scenes fjerde studioalbum, innspilt av et band som for første gang har kuttet medlemsmassen til å bestå av "bare" seks personer. Det fokuserte samarbeidet dem imellom resulterte i romslige låter som fungerer som en helhet, men som samtidig evner å overraske lytteren. Dette er et album skrevet av bandet, for bandet. Med melodiene i høysetet bygges det på deres allerede etablerte lydbilde; gitardrevet med rik orkestrering. Låter som "Forced To Love", "All To All" og førstesingle "World Sick" viser et band som med største letthet mestrer både rufsete indierock og luftig synthpop

Albumet ble innspilt i Chicago med John McEntire i produsentstolen. McEntire er best kjent som medlem i det innflytelsesrike postrock-bandet Tortoise og produsent for blant annet Stereolab, Bright Eyes, Teenage Fanclub, The Fiery Furnaces og Jaga Jazzist.

Sporliste

 1. World Sick
 2. Chase Scene
 3. Texico Bitches
 4. Forced To Love
 5. All To All
 6. Art House Director
 7. Highway Slipper Jam
 8. Ungrateful Little Father
 9. Meet Me In The Basement
 10. Sentimental X´s
 11. Sweetest Kill
 12. Romance To The Grave
 13. Water In Hell
 14. Me And My Hand

Lyttespor

Produktfakta

Utgitt 2010 Format CD
Sjanger Indierock Antall disker 1
Antall spor 14 Artist Broken Social Scene
Label City Slang Leverandør Playground
Bestillingsnummer SLANG736447

Anmeldelser