Fougstedt: Complete Songs for Mixed Choir (CD)

Robert Von Bahr

169,00 16900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager


  1. The Birches' Vault
  2. Just be Silent
  3. In Ballad Form
  4. Among Crowds and Bustle
  5. A Song
  6. Alone Beneath the Sky
  7. Neighbourhood Beauty
  8. The Star
  9. In My Rocking Boat
  10. Song on the Sea
  11. Autumn Song
  12. Summer Suite
  13. A Lonely Ski Trail
  14. To the North
  15. Scent of the Lilacs
  16. The Summer Heart
  17. Where the Wild Strawberries Grow
  18. Summer Song
  19. The Cloud, the Flower and a Lark
  20. Beneath the Bird-Cherries
  21. Spring
  22. My Heart Needs a Little Child
  23. Sanctus
  24. To the Promised Strand
  25. In the Earth run Hidden Veins
  26. Ballad of the Thralls
  27. Possessed
  28. I Know About a Maiden
  29. Follow Us Song
  30. Song of the Eyes



Utgitt 1996 Format CD
Sjanger Klassisk Antall disker 1
Antall spor 30 Artist Astrid Riska, Jubilate Choir, Nils-Eric Fougstedt, Robert Von Bahr
Label BIS Leverandør Naxos Norway AS
Bestillingsnummer BIS721