Four Classic Albums (UK-Import) (2CD)

Andy Williams

179,00 17900
Klikk og hent i butikk Betal når du henter varen.
Laster inn
Bestillingsvare Forventes på lager innen 8-16 dager
Frakt fra 49,- Gratis frakt på alle ordrer over 1000,-
Disk 1
  1. Canadian Sunset
  2. I Like Your Kind of Love
  3. Walk Hand in Hand
  4. Lips of Wine
  5. Not Any More
  6. It Doesn't Take Very Long
  7. Baby Doll
  8. Butterfly
  9. High Upon a Mountain
  10. Stop Teasin' Me
  11. Since I've Found My Baby
  12. Straight from My Heart
  13. You Don't Know What Love Is
  14. In the Wee Small Hours of the Morning
  15. When Your Lover Has Gone
  16. I'm So Lonesome I Could Cry
  17. Gone With the Wind
  18. Summer Love
  19. Say It Isn't So
  20. Unchained Melody
  21. Autumn Leaves
  22. Willow Weep for Me
  23. I'm So Alone
  24. Lonely Street
Disk 2
  1. Love Is a Many Splendored Thing
  2. A Summer Place
  3. Maria
  4. Never On Sunday
  5. As Time Goes By
  6. Moon River
  7. Tonight
  8. The Second Time Around
  9. Tender Is the Night
  10. It Might As Well Be Spring
  11. Three Coins in the Fountain
  12. Warm and Willing
  13. Embraceable You (Feat. Sheryl Crow)
  14. How Long Has This Been Going On
  15. The Touch of Your Lips
  16. I See Your Face Before Me
  17. The Way You Look Tonight
  18. If Ever I Would Leave You
  19. My One and Only Love
  20. Stranger On the Shore
  21. Warm All Over
  22. More Than You Know
  23. Love Is Here to Stay
Disk 22
  1. The Exodus Song (This Land Is Mine)
Utgitt 2017 Format 2CD
Sjanger Pop Antall disker 2
Artist Andy Williams Bestillingsnummer AMSC1247