Four Classic Albums (UK-import) (2CD)

Freddy King

179,00 17900
Klikk og hent i butikk Betal når du henter varen.
Laster inn
Bestillingsvare Forventes på lager innen 8-16 dager
Frakt fra 49,- Gratis frakt på alle ordrer over 1000,-
Disk 1
  1. Hide Away
  2. Butterscotch
  3. Sen-sa-shun
  4. Side Tracked
  5. The Stumble
  6. Wash Out
  7. San-Ho-Zay
  8. Just Pickin'
  9. Heads Up
  10. In the Open
  11. Out Front
  12. Swooshy
  13. Lonesome Whistle Blues
  14. You've Got to Love Her With a Feeling
  15. Have You Ever Loved a Woman
  16. You Know That You Love Me (But You Never Tell Me So)
  17. You Mean, Mean Woman
  18. It's Too Bad Things Are Going So Tough
  19. If You Believe (In What You Do)
  20. Let Me Be (Stay Away from Me)
  21. Takin' Care of Business
  22. I Love the Woman
  23. I'm Torn Down
  24. See See Baby
Disk 2
  1. Do the Peppermint Twist
  2. I Got a Notion
  3. Know What You're Doing
  4. You Can't Hide
  5. What Makes You So Cold
  6. Puddentane
  7. (Let Your Love) Watch Over Me
  8. I'm a Woman (But I Don't Talk Too Much)
  9. Waste No More Tears
  10. It's Easy Child
  11. I Know
  12. Why Don't You Come On Home
  13. Let's Have a Natural Ball
  14. What Can I Do to Change Your Mind?
  15. I Get Evil
  16. Had You Told It Like It Was (It Wouldn't Be Like It Is)
  17. This Morning
  18. I Walked All Night Long
  19. Don't Throw Your Love On Me So Strong
  20. Travelin' to California
  21. I've Made Nights By Myself
  22. This Funny Feeling
  23. Ooh-ee Baby
  24. Dyna Flow
Utgitt 2017 Format 2CD
Sjanger Blues Antall disker 2
Artist Albert King, Freddy King Bestillingsnummer AMSC1229