Four Year Strong (CD)

Four Year Strong

199,00 19900
Sendes vanligvis innen 7-14 dager


  1. I Hold Myself In Contempt
  2. We All Float Down Here
  3. Eating My Words
  4. Wipe Yourself Off, Man. You Dead.
  5. Stolen Credit Card!
  6. Gravity
  7. Who Cares?
  8. Here´s To Swimming With Bow-Legged Women
  9. I´m A Big, Bright, Shining Star
  10. The Sound Of Your Heart
  11. Go Down In History


Utgitt 2015 Format CD
Sjanger Rock Antall disker 1
Antall spor 11 Artist Four Year Strong
Label Pure Noise Leverandør Border Music Norway AS
Bestillingsnummer PNE1692