Frankie Said - Very Best Of (Remastered) (CD)

Frankie Goes To Hollywood

179,00 17900
Sendes vanligvis innen 7-14 dager


  1. Two Tribes (Introduced Via The Piano Of Anne Dudley)
  2. The Power Of Love
  3. Relax (The Last Seven Inches)
  4. Two Tribes (We Fon't Want To Die)
  5. War!
  6. Welcome To The Pleasuredome (A Remade World)
  7. Ferry Cross The Mersey (And Here I'll Stay)
  8. Rage Hard
  9. Watching The Wildlife
  10. Born To Run (Live On The Tube)
  11. Warriors Of The Wasteland (Attack) 7"
  12. Kill The Pain
  13. Maximum Joy
  14. Two Tribes (Annihilation) 12"
  15. Relax (New York) 12"
  16. The Power Of Love (...Best Listened To By Lovers)


Utgitt 2012 Format CD
Sjanger Pop Antall disker 1
Antall spor 16 Artist Frankie Goes To Hollywood
Label Salvo Leverandør Border Music Norway AS
Bestillingsnummer SALVOCD060