Inngår i kampanje
 • CD 3 for 250,-

Fremad I Alle Retninga (CD)

Daniel Kvammen

109,00 10900
Bestillingsvare Sendes vanligvis innen 5-10 dager
Frakt fra 49,- Gratis frakt på alle ordrer over 1000,-

26 år gamle Daniel Kvammen vokste opp i Geilo, et tettsted med 2363 innbyggere, mest kjent for årlige innrykk av skiturister og det faktum at togstasjonen markerer at man er omtrent midtveis på Bergensbanen. Med debutplata Fremad I Alle Retningaviser Kvammen at verken alder eller hjemsted trenger å være en hindring for å lage en imponerende helstøpt og emosjonelt ladet debutskive. 

Førstesinglen "Du fortenar ein som meg" satte tonen med like deler ungdommelig driv og bråmodent tekstinnhold, og resten av Fremad I Alle Retninga byr på et variert og spennende låtunivers hvor Kvammen lar både indre demoner, hverdagsskildringer og små øyeblikk av lykke komme frem til overflaten. Eller som Daniel sier selv; "Låtane mine er stort sett samtaler med meg sjølv, om meg og dei rundt meg. Fortellingar om folk som prøvar for hardt og folk som ikke greier å holde kjeft." 

Fremad I Alle Retninga er produsert av den anerkjente musikeren og produsenten Even Ormestad fra Jaga Jazzist, som har spilt på og produsert flere Spellemannvinnende album. Foruten Daniels faste liveband er også noen av Norges ypperste studiomusikere med på plata - deriblant David Wallumrød på diverse tangenter, Martin Horntveth på trommer og allerede nevnte Even Ormestad på bass.

Sporliste

 1. Satelitt
 2. Daue fugla
 3. Du fortenar ein som meg
 4. Klokkespel
 5. Augu
 6. Karmafaen
 7. Ingen vega utanom
 8. Drauma
 9. Rykte si
 10. Slik skulle eg likt å bli
 11. Fremad i alle retninga

Lyttespor

Video

Produktfakta

Utgitt 2015 Format CD
Sjanger Rock Antall disker 1
Antall spor 11 Artist Daniel Kvammen
Label Jansen Records Bestillingsnummer JANSEN045

Andre produkter med samme artist(er)/medvirkende