Fri Som Fuglen (CD)

Frøya

109,00 10900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager
Debuten Jenta Fra Landet(2008) ble en salgssuksess, oppfølgeren My American Dream (2009) likeså. Countryartisten Frøyas tredje album, som har fått tittelen Fri Som Fuglen, er produktet av en artist som føler seg sterkere og modigere. Som hun selv sier: "Nå tør jeg stå på egne ben, ta mine egne valg og vise hvem jeg egentlig er. Denne gangen har jeg vært mer bevisst på valget av låter. Vært mer bevisst på hva jeg kan som artist, og hvor jeg vil."

Blant de elleve låtene på albumet er det spesielt verdt å nevne tittellåta, "Balladen om Morgan Kane" og "Jeg liker deg", sistnevnte en duett med Joakim Ekelund fra Kindbergs. Både "Jeg liker deg" og "Fri som fuglen" er fornorskede coverversjoner av amerikanske sanger, henholdsvis "A Broken Wing" (Martina McBride) og "Never Loved Before" (Alan Jackson/Martina McBride).

Vokal til albumet ble innspilt i studioet til Henrik Sethson, som blant annet skrev det danske Eurovision-bidraget "In A Moment Like This" sammen med Thomas G:son. Arrangør og produsent er Kent Liljefjäll, akkurat som på Frøyas to forrige album.

Sporliste

 1. Paradis
 2. Fletter,fregner og solbrente kinn
 3. Fri som fuglen
 4. Jeg liker deg
 5. Sladder`n går
 6. Se min vei
 7. Balladen om Morgan Kane
 8. Vil du gjøre noe med det?
 9. La regnet falle ned
 10. En som du
 11. Etter våren kom en sommer

Lyttespor

Produktfakta

Utgitt 2010 Format CD
Sjanger Country Antall disker 1
Antall spor 11 Artist Frøya
Label Mariann Leverandør Warner Music
Bestillingsnummer 5052498364725

Anmeldelser

Andre produkter med samme artist(er)/medvirkende