Friendship (CD)

Ray Charles

179,00 17900
Klikk og hent i butikk Betal når du henter varen.
Laster inn
Bestillingsvare Forventes på lager innen 5-10 dager
Frakt fra 49,- Gratis frakt på alle ordrer over 1000,-
  1. Two Old Cats Like Us (With Hank Williams Jr.)
  2. This Old Heart (Is Gonna Rise Again) (With The Oak Ridge Boys)
  3. We Didn't See A Thing (With Chet Atkins & George Jones)
  4. Who Cares (With Janie Fricke)
  5. Rock And Roll Shoes (With B.J. Thomas)
  6. Friendship (With Ricky Skaggs)
  7. It Ain't Gonna Worry My Mind (With Mickey Gilley)
  8. Little Hotel Room (With Merle Haggard)
  9. Crazy Old Soldier (With Johnny Cash)
  10. Seven Spanish Angels (With Willie Nelson)
  11. Everybody Has The Blues (With Tony Bennett)
  12. Baby Grand (With Billy Joel)
Utgitt 2019 Format CD
Sjanger Country Antall disker 1
Antall spor 12 Artist Ray Charles
Bestillingsnummer 8718627230107