From Dancefloor To Devotion (CD)

The Maddox Brothers And Sister Rose

249,00 24900
Sendes vanligvis innen 7-14 dager


  1. Wild Wild Young Men - Maddox, Rose
  2. My Little Baby - Maddox, Rose
  3. Ugly And Slouchy
  4. Death Of Rock And Roll
  5. New Step It Up And Go
  6. Mean And Wicked Boogie
  7. Honky Tonkin'
  8. Move It On Over
  9. Sally Let Your Bangs Hang Down
  10. Shimmy Shakin' Daddy
  11. Small Town Mama
  12. That'll Learn Ya Durn Ya
  13. Hangover Blues
  14. I'll Fly Away
  15. Farther Along
  16. I'd Rather Have Jesus
  17. In The Land Where We'll Never Grow
  18. Tramp On The Street
  19. I Just Steal Away And Pray
  20. When God Dips His Love In My Heart
  21. Unclouded Day, The
  22. Flowers For The Master's Bouquet
  23. Dust On The Bible
  24. I'll Be No Stranger There
  25. He Set Me Free


Utgitt 2009 Format CD
Sjanger Country Antall disker 1
Antall spor 25 Artist The Maddox Brothers And Sister Rose
Label Cherry Red Leverandør Border Music Norway AS
Bestillingsnummer PSALM2316