From Nashville To Memphis: The Essential '60s Masters (5CD)

Elvis Presley

224,25 22425 Veil. pris 299,00
Sendes vanligvis innen 5-10 dager
From Nashville To Memphis: The Essential '60s Masters tar for seg Elvis Presleys single- og albuminnspillinger fra 60-tallet, med unntak av filmmusikk og gospelutgivelser. Denne femdoble samleboksen starter med det geniale materialet kongen først spilte inn da han var ferdig med militærtjenesten, opprinnelig utgitt på albumet Elvis Is Back! i april 1960, og strekker seg til de legendariske låtene som ble innspilt i The American Sound Studio i Memphis, Tennessee - inkludert "In The Ghetto" og "Suspicious Minds".


Disk 1
  1. Make Me Know It
  2. Soldier Boy
  3. Stuck On You
  4. Fame And Fortune
  5. Mess Of Blues, A
  6. It Feels So Right
  7. Fever
  8. Like A Baby
  9. It's Now Or Never
  10. Girl Of My Best Friend, The
  11. Dirty, Dirty Feeling
  12. Thrill Of Your Love
  13. I Gotta Know
  14. Such A Night
  15. Are You Lonesome Tonight?
  16. Girl Next Door Went A'Walking
  17. I Will Be Home Again
  18. Reconsider Baby
  19. Surrender
  20. I'm Comin' Home
  21. Gently
  22. In Your Arms
  23. Give Me The Right
  24. I Feel So Bad
  25. It's A Sin
  26. I Want You With Me
  27. There's Always Me
Disk 2
  1. Starting Today
  2. Sentimental Me
  3. Judy
  4. Put The Blame On Me
  5. Kiss Me Quick
  6. That's Someone You Never Forget
  7. I'm Yours
  8. His Latest Flame
  9. Little Sister
  10. For The Millionth And The Last Time
  11. Good Luck Charm
  12. Anything That's Part Of You
  13. I Met Her Today
  14. Night Rider
  15. Something Blue
  16. Gonna Get Back Home Somehow
  17. Easy Question, (Such An)
  18. Fountain Of Love
  19. Just For Old Time Sake
  20. You'll Be Gone
  21. I Feel That I've Known You Forever
  22. Just Tell Her Jim Said Hello
  23. Suspicion
  24. She's Not You
  25. Echoes Of Love
  26. Please Don't Drag That String Around
  27. Devil In Disguise, (You're The)
  28. Never Ending
  29. What Now, What Next, Where To
  30. Witchcraft
  31. Finders Keepers, Losers Weepers
  32. Love Me Tonight
Disk 3
  1. Long Lonely Highway, (It's A)
  2. Western Union
  3. Slowly But Surely
  4. Blue River
  5. Memphis Tennessee
  6. Ask Me
  7. It Hurts Me
  8. Down In The Alley
  9. Tomorrow Is A Long Time
  10. Love Letters
  11. Beyond The Reef (original undubbed master) (previously unreleased)
  12. Come What May (alternate take 7) (previously unreleased)
  13. Fools Fall In Love
  14. Indescribably Blue
  15. I'll Remember You (original unedited master) (previously unreleased)
  16. If Every Day Was Like Christmas
  17. Suppose (master) (previously unreleased)
  18. MEDLEY: Guitar Man/What'd I Say (original unedited master) (previously unreleased)
  19. Big Boss Man
  20. Mine
  21. Just Call Me Lonesome
  22. Hi-Heel Sneakers (original unedited master) (previously unreleased)
  23. You Don't Know Me
  24. Singing Tree
  25. Too Much Monkey Business
  26. U.S. Male
Disk 4
  1. Long Black Limousine
  2. This Is The Story
  3. Wearin' That Loved On Look
  4. You'll Think Of Me
  5. Little Bit Of Green, A
  6. Gentle On My Mind
  7. I'm Movin' On
  8. Don't Cry Daddy
  9. Inherit The Wind
  10. Mama Liked The Roses
  11. My Little Friend
  12. In The Ghetto
  13. Rubberneckin'
  14. From A Jack To A King
  15. Hey Jude
  16. Without Love (There Is Nothing)
  17. I'll Hold You In My Heart (Till I Can Hold You In My Arms)
  18. I'll Be There
  19. Suspicious Minds
  20. True Love Travels On A Gravel Road
  21. Stranger In My Own Home Town
  22. And The Grass Won't Pay No Mind
  23. Power Of My Love
Disk 5
  1. After Loving You
  2. Do You Know Who I Am
  3. Kentucky Rain
  4. Only The Strong Survive
  5. It Keeps Ringt On A-Hurtin'
  6. Any Day Now
  7. If I'm A Fool (For Loving You)
  8. Fair Is Moving On, The
  9. Who Am I?
  10. MEDLEY:This Time/I Can't Stop Loving You (informal recording, previously unreleased)
  11. In The Ghetto (alternate take 4, previously unreleased)
  12. Suspicious Minds (alternate take 6, previously unreleased )
  13. Kentucky Rain (alternate take 9, previously unreleased)
  14. Big Boss Man (alternate take 2, previously unreleased)
  15. Down In The Alley (alternate Take 1, previously unreleased)
  16. Memphis Tennessee (alternate take 1 from the '1963 Session') (previously unreleased)
  17. I'm Yours (alternate take 1, undubbed version) (previously unreleased)
  18. His Latest Flame (alternate take 4, previously unreleased))
  19. That's Someone You Never Forget (alternate take 1, previously unreleased)
  20. Surrender (alternate take 1, previously unreleased)
  21. It's Now Or Never (original undubbed master)
  22. MEDLEY: Love Me Tender/Witchcraft (from 'The Frank Sinatra Timex Special') (previously unreleased)



Utgitt 1993 Format 5CD
Sjanger Rock Antall spor 130
Artist Elvis Presley Label Import
Leverandør Sony Bestillingsnummer 0886977878329