From Small Things: The Best Of Dave Edmunds (CD)

Dave Edmunds

179,00 17900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager


  1. I Knew The Bride (When She Used To Rock And Roll)
  2. I Hear You Knocking
  3. Born To Be With You
  4. Let It Be Me
  5. Crawling From The Wreckage
  6. Almost Saturday Night
  7. Warmed Over Kisses (Left Over Love)
  8. From Small Things (Big Things One Day Come)
  9. Girls Talk - (live)
  10. Information
  11. Slipping Away
  12. Something About You
  13. Stay With Me Tonight
  14. Ju Ju Man - (live)
  15. Do You Wanna Dance
  16. Run Rudolph Run



Utgitt 2004 Format CD
Sjanger Rock Antall disker 1
Antall spor 16 Artist Dave Edmunds
Label Sony Music Leverandør Import
Bestillingsnummer SBMK723799.2