Funked Up: The Very Best Of Parliament (CD)


179,00 17900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager


  1. Up For The Down Stroke
  2. All Your Goodies Are Gone
  3. Ride On
  4. Chocolate City
  5. Give Up The Funk (Tear The Roof Off The Sucker)
  6. P Funk (Wants To Get Funked Up)
  7. Mothership Connection (Star Child)
  8. Do That Stuff
  9. Dr. Funkenstein
  10. Let´s Take It To The Stage - (live)
  11. Fantasy Is Reality
  12. Bop Gun (Endangered Species)
  13. Flashlight
  14. Aqua Boogie (A Psychoalphadiscobetabioaquadoloop)
  15. Theme From The Black Hole
  16. Agony Of Defeet



Utgitt 2002 Format CD
Sjanger Soul Antall spor 16
Artist Parliament Label Mercury
Leverandør Import Bestillingsnummer MRY063330.2