Funky Technician (CD)

Lord Finesse & Dj Mike Smooth

179,00 17900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager


  1. Lord Finesse´s Theme Song (Intro)
  2. Baby, You Nasty [New Version]
  3. Funky Technician
  4. Back to Back Rhyming
  5. Here I Come
  6. Slave to My Soundwave
  7. I Keep the Crowd Listening
  8. Bud Mutha
  9. Keep It Flowing
  10. Lesson to Be Taught
  11. Just a Little Something
  12. Strictly for the Ladies
  13. Track the Movement


Utgitt 1990 Format CD
Sjanger Hip Hop Antall disker 1
Antall spor 13 Artist Lord Finesse, Lord Finesse & Dj Mike Smooth
Label Import Leverandør Import
Bestillingsnummer WILP4200057.2