Further - Special Experience Edition (m/DVD) (CD)

The Chemical Brothers

Beklager, denne varen er for øyeblikket ikke tilgjengelig for bestilling. Legg inn e-postadressen din hvis du vil holdes oppdatert på endringer i bestillingsstatus.
The Chemical Brothers vil nok for alltid huskes som forgangsfigurer innen den britiske big beat-bølgen som herjet på midten av 90-tallet, men Tom Rowlands og Ed Simons har for lengst bevist at de har langt flere ess i ermet. Med Further slipper de sitt syvende studioalbum, oppfølgeren til massivt fengende Push The Button (2005) og We Are The Night (2007), og med langt færre vokalgjester enn tidligere opererer de fullt og helt på egne premisser. Deres hang til techno og psykedelia er fortsatt framtredende, og denne gang er det virkelig elektronikken som er festens midtpunkt. Låtene beveger seg fra lekker, drømmende lykketilstand på den ene siden (singlen "Swoon"), til euforiske rave-høyder på den andre ("Horse Power"). Og det som befinner seg mellom ytterpunktene er like uimotståelig fengende.

Further er for øvrig duoens første skikkelige samarbeid med Adam Smith og Marcus Lyall, som helt siden The Chemical Brothers' spede begynnelse har stått for det visuelle aspektet ved musikken. Denne gang har de produsert åtte visuelle presentasjoner skreddersydd til hvert av albumets spor, alle inkludert på DVD-en som følger med denne utgaven av albumet.

Sporliste

Disk 1
 1. Snow
 2. Escape Velocity
 3. Another World
 4. Dissolve
 5. Horse Power
 6. Swoon
 7. K+D+B
 8. Wonders Of The Deep
Disk 2
 1. Snow (DVD)
 2. Escape Velocity (DVD)
 3. Another World (DVD)
 4. Dissolve (DVD)
 5. Horse Power (DVD)
 6. Swoon (DVD)
 7. K+D+B (DVD)
 8. Wonders Of The Deep (DVD)

Produktfakta

Utgitt 2010 Format CD
Sjanger Electronica Antall disker 1
Antall spor 16 Artist The Chemical Brothers
Label Virgin Leverandør Universal Music
Bestillingsnummer 509996411302

Anmeldelser