Gardens In The Sky: The Bluegrass Gospel Of James King (CD)

James King (Country)

179,00 17900
Sendes vanligvis innen 2-5 dager


  1. Will He Wait A Little Longer
  2. The Darkest Hour Is Just Before Dawn
  3. I Just Steal Away And Pray
  4. Daddy Doesn´t Pray Anymore
  5. Garden In The Sky
  6. Jerusalem Tomorrow
  7. It´s Hot Down Here
  8. Sweeter Than The Flowers
  9. Don´t Worry Mama
  10. The Touch Of God´s Hand
  11. These Old Pictures
  12. Just As The Sun Went Down
  13. Message For Peace
  14. Angels Are Singing (In Heaven Tonight)
  15. The Prettiest Flowers Will Be Blooming
  16. Voice Of My Savior
  17. Will You Feel At Home
  18. Happy I´ll Be


Utgitt 2008 Format CD
Sjanger Country Antall disker 1
Antall spor 18 Artist James King (Country)
Label Rounder Leverandør Universal Music
Bestillingsnummer 6105952