149,50 14950
Sendes vanligvis innen 7-14 dager
Gaute Grøtta Grav har alltid drevet med musikk. Etter et år på Romerike Folkehøgskole med teater og musikk som tyveåring, kom han inn på Paul McCartneys talentskole i Liverpool (LIPA). Der ble det fullt kjør med musikk og komponering til alle døgnets tider i en kreativ smeltedigel - før han fikk muligheten til å satse på en TV-karriere. Med plata Gardsgut, bestående av et knippe norskspråklige låter, retter Gaute igjen oppmerksomheten mot musikken.

Her får vi skråblikk på mannsrollen, hyllest til den norske naturen, en duett om tapt kjærlighet, tanker om ekte frihet uten tekniske hjelpemidler og ikke minst en låt om at skikkelige gardsguter er hel ved. Flere av tekstene bunner i erfaringer Gaute har gjort seg gjennom mangfoldige sesonger av Farmen på TV 2. Inspirasjon kommer også fra oppveksten i Romsdalen kontra det å ha reist jorda rundt flere ganger både privat og gjennom jobb. Disse opplevelsene, og ikke minst møtene med mennesker fra alle lag i ulike samfunn, resulterer i tekster som kaller på både smilet og anerkjennende nikk.

Gardsgut er spilt inn i Phatcat Studios i Oslo. Med seg på laget har Gaute Grøtta Grav fått Lars Bleiklie Devik og Johannes Groth, begge godt kjent som bakmenn og musikere på flere av Ylvis-brødrenes låter. Albumet inneholder blant annet singlene "Himmelblå" (duett med Carina Dahl), "Ekte mann", "Gardsgut" og "Store Vengetind".

Sporliste

  1. Heim
  2. Gardsgut
  3. Himmelblå - med Carina Dahl
  4. Store Vengetind
  5. Knekkebrød
  6. Ekte Mann
  7. Du sa
  8. Fri

Produktfakta

Utgitt 2014 Format CD
Sjanger Litteratur Antall disker 1
Antall spor 8 Artist Gaute Grøtta Grav
Label DaWorks Leverandør Cameloso AS (ESS Engros AS)
Bestillingsnummer DACD725

Anmeldelser