Gåten Om Korset (CD)

Garness

179,00 17900
Bestillingsvare Sendes vanligvis innen 7-14 dager
Frakt fra 49,- Gratis frakt på alle ordrer over 1000,-
Beskrivelse
14 nye sanger som drar oss nærmere påskens grensesprengende budskap – og gåten om korset!, et samarbeidsprosjekt mellom duoen Garness og forfatter Jostein Ørum.
Med «Gåten om korset» har Garness og Jostein Ørum skapt et sterkt og gripende verk som utvilsomt vil berøre mange og leve lenge. Ørum har sagt at «Gåten om korset» har tre perspektiver: For det første er de fortellinger om personer som møtte Jesus i hans siste uke. For det andre har de i seg et ekko fra den lidende kirke og de som betaler en pris for å tro på Gud. For det tredje rommer de vår tro og vårt liv i dag. Disse perspektivene er vevet sammen i en troverdig helhet i Garness’ musikk og Ørums tekster.
Duoen Garness består av søstrene Ingelin Reigstad Norheim og Hildegunn Garnes Reigstad. Sammen har de satt musikk til Jostein Ørums tekster. Medvirker musikere: Christer Slaaen, Ruben Fredheim Oma, Thomas Gallatin, Torjus Vierli, Frøydis Grorud, Martin Wikstøl, Karin Okkenhaug Seim, Hilde Norbakken. Spilt inn i Bedehuset Recording Studio av Torjus Vierli og Hildegunn Garnes Reigstad.
Produktfakta
Utgitt 2020 Format CD
Sjanger Rock Antall disker 1
Antall spor 15 Artist Garness
Bestillingsnummer GRAM20147
Sporliste
 1. Overtyre
 2. Hosianna
 3. Hvem Du Er
 4. Jeg Vil Synge
 5. Kirkesalme
 6. Barabbas Sang
 7. Kom Og Rekk Ut Hånden Din
 8. Husk På Oss
 9. Så Mørkt Det Ble
 10. Sang Fra Bak En Låst Dør (Del 1)
 11. Hvorfor
 12. Jeg Tror På Langfredags Gud
 13. Mørkets Og Lysets Dans
 14. Er Det Sant
 15. Sang Fra Bak En Låst Dør (Del 2)