Gene Pitney's Big 20 1961-1973 (CD)

Gene Pitney

179,00 17900
Sendes vanligvis innen 7-14 dager


  1. I Wanna Love My Life Away
  2. Town Without Pity
  3. Twenty Four Hours From Tulsa
  4. That Girl Belongs To Yesterday
  5. It Hurts To Be In Love
  6. I'm Gonna Be Strong
  7. I Must Be Seeing Things
  8. Looking Through The Eyes Of Love
  9. Princess In Rags
  10. Backstage
  11. Nobody Needs Your Love
  12. Just One Smile
  13. In The Cold Light Of Day
  14. Something's Gotten Hold Of My Heart
  15. Somewhere In The Country
  16. Yours Until Tomorrow
  17. Maria Elena
  18. Street Called Hope
  19. Shady Lady
  20. Twenty Four Sycamore


Utgitt 2004 Format CD
Sjanger Pop Antall disker 1
Antall spor 20 Artist Gene Pitney
Label Ace Leverandør Border Music Norway AS
Bestillingsnummer CDCHM1012