Genesis - Deluxe Edition (CD)


179,00 17900
Sendes vanligvis innen 7-14 dager


  1. Time After Time
  2. Comin´ Home
  3. Mysterious (This Time It´s Serious)
  4. If You Would Only Be My Friend
  5. All Or Nothing
  6. All I Want
  7. U Done Me Wrong
  8. I´ll Set Your House On Fire
  9. Give Me A Sign
  10. Lovechild
  11. Long Way To Go
  12. Run With The Pack
  13. Time After Time (Bonus Demo Version)
  14. Comin´ Home (Bonus Demo Version)
  15. U Done Me Wrong (Bonus Demo Version)
  16. Give Me A Sign (Bonus Demo Version)


Utgitt 1993 Format CD
Sjanger Reggae Antall disker 1
Antall spor 16 Artist Talisman
Label Sun Hill Leverandør Border Music Norway AS
Bestillingsnummer ASHPAB1007