Genesi[s] (CD)

Woe Is Me

179,00 17900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager


  1. D-Day
  2. F.Y.I.
  3. A Story To Tell
  4. With Our Friend[s] Behind Us
  5. Nothing Left To Lose
  6. The Walking Dead
  7. I Came, I Saw, I Conquered
  8. Call It Like You See It
  9. I´ve Told You Once
  10. Family First
  11. Nothing Left To Lose (Acoustic)


Utgitt 2012 Format CD
Sjanger Metal Antall disker 1
Antall spor 11 Artist Woe Is Me
Label Rise Records Leverandør Warner Music
Bestillingsnummer 0850537004305