Gentle On My Mind / By The Time I Get To Phoenix (Remastered) (CD)

Gentle On My Mind / By The Time I Get To Phoenix (Remastered) (CD)

Glen Campbell

199,00 19900
Klikk og hent i butikk Betal når du henter varen.
Bestillingsvare Sendes vanligvis innen 7-14 dager
Frakt 39,- Gratis frakt på alle ordrer over 1000,-


  1. Gentle On My Mind
  2. Catch The Wind
  3. It's Over
  4. Bowling Green
  5. Just Another Man
  6. You're My World
  7. The World I Used To Know
  8. Without Her
  9. Mary In The Morning
  10. Love Me As Though There Were No Tomorrow
  11. Cryin'
  12. By The Time I Get The Phoenix
  13. Homeward Bound
  14. Tomorrow Never Comes
  15. Cold December (In Your Heart)
  16. My Baby's Gone
  17. Back In The Race
  18. Get Little One
  19. Bad Seed
  20. I'll Be Lucky Someday
  21. You're Young And You'll Forget
  22. Love Is A Lonesome River


Utgitt 1967 Format CD
Sjanger Country Antall disker 1
Antall spor 22 Artist Glen Campbell
Label BGO Bestillingsnummer BGO993