Gentle On My Mind (Remastered) (CD)

Glen Campbell

179,00 17900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager


  1. Gentle On My Mind
  2. Catch The Wind
  3. It´s Over
  4. Bowling Green
  5. Just Another Man
  6. You´re My World
  7. World I Used To Know, The
  8. Without Her
  9. Mary In The Morning
  10. Love Me As Though There Were No Tomorrow
  11. Cryin´



Utgitt 1967 Format CD
Sjanger Country Antall disker 1
Antall spor 11 Artist Glen Campbell
Label Import
Bestillingsnummer CMK35230.2