George Jones (We Can Make It) / I Wanta Sing (CD)

George Jones

299,00 29900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager


  1. We Can Make It
  2. I'll Take You to My World
  3. Kiss an Angel Good Morning
  4. All the Praises
  5. She's All I Got
  6. The Last Letter
  7. Loving You Could Never Be Better
  8. The King
  9. Try It, You'll Like It
  10. One of These Days
  11. Let's Make History
  12. That Singing Friend of Mine
  13. On the Back Row
  14. Nothing Ever Hurt Me (Half as Bad as Losing You)
  15. Borrowed Angel
  16. Memories of Us
  17. Her Name Is...
  18. I Wanta Sing
  19. Please Don't Sell Me Anymore Whiskey Tonight
  20. They've Got Millions in Milwaukee
  21. If I Could Put Them All Together (I'd Have You)
  22. I Love You So Much It Hurts
  23. Rest in Peace
  24. Bull Mountain Lad
  25. Old King Kong
  26. You've Got the Best of Me Again
  27. It's a 10-33 (Let's Get Jesus on the Line)
  28. Leaving Love All Over the Place


Utgitt 2011 Format CD
Sjanger Country Antall disker 1
Antall spor 28 Artist George Jones
Label Raven Bestillingsnummer RVEN343.2