Georgia Hard (CD)

Robbie Fulks

199,00 19900
Sendes vanligvis innen 7-14 dager


  1. Where There´s A Road
  2. It´s Always Raining Somewhere
  3. Leave It To A Loser
  4. Georgia Hard
  5. I´m Gonna Take You Home (And Make You Like Me)
  6. Coldwater, Tennessee
  7. All You Can Cheat
  8. Countrier Than Thou
  9. If They Could Only See Me Now
  10. I Never Did Like Planes
  11. Each Night I Try
  12. Doin´ Right (For All The Wrong Reasons)
  13. You Don´t Want What I Have
  14. Right On Redd
  15. Goodbye, Cruel Girl



Utgitt 2005 Format CD
Sjanger Country Antall disker 1
Antall spor 15 Artist Robbie Fulks
Label Yep Roc Leverandør Border Music Norway AS
Bestillingsnummer YEP2101.2