Gershwin: Orchestral Works (CD)

James Levine

199,00 19900
Sendes vanligvis innen 2-5 dager


  1. Opening
  2. Andantino moderato (theme)
  3. Allegro
  4. Adagio
  5. Finale: Allegro agitato
  6. Cuban Overture
  7. Catfish Row
  8. Variations on 'I Got Rhythm'
  9. No. 1 in B flat
  10. No. 2 in C sharp minor
  11. No. 3 in E flat minor
  12. Second Rhapsody for piano and orchestra
  13. A Foggy Day
  14. Overture
  15. Bidin' my time
  16. Boy! What love has done to me!
  17. But not for me
  18. Could you use me?
  19. Embraceable you
  20. I got rhythm
  21. Sam and Delilah
  22. Treat me rough
  23. The Lonesome Cowboy
  24. Bronce Busters
  25. Barbary Coast
  26. Cactus Time in Arizona
  27. Finale
  28. Someone to watch over me
  29. Oh, Lady be good
  30. The Man I Love


Utgitt 2000 Format CD
Sjanger Klassisk Antall disker 2
Antall spor 30 Artist André Previn, Chicago Symphony Orchestra, David Finck, Edo De Waart, Eliahu Inbal, George Gershwin, Gil Shaham, James Levine, Leonard Bernstein, Los Angeles Philharmonic Orchestra, Monte Carlo National Opera Orchestra, Pittsburgh Symphony Orchestra, Werner Haas
Label Deutsche Grammophon Leverandør Universal Music
Bestillingsnummer 4691392