Get Down With It - The Soul Sides 1963-67 (CD)

Bobby Marchan

199,00 19900
Sendes vanligvis innen 7-14 dager


  1. Meet Me In Church
  2. Funny Style
  3. There´s Something About My Baby
  4. Just To Hold My Hand
  5. Just Be Yourself
  6. You Won´t Do Right
  7. Everything A Poor Man Needs
  8. What Can I Do (Pt 1)
  9. What Can I Do (Pt 2)
  10. Hooked
  11. That´s The Way It Goes
  12. I Gotta Sit Down And Cry
  13. Rockin´ Pneumonia And The Boogaloo Flu
  14. Half A Mind
  15. Shake Your Tambourine
  16. Someone To Take Your Place
  17. Sad Sack
  18. I Feel It Coming
  19. Help Yourself
  20. Hello Happiness
  21. Just A Little Bit
  22. I Just Want What Belongs To Me
  23. Too Late For Our Love
  24. I´ve Got A Thing Going On
  25. You Better Hold On
  26. Gimme Your Love
  27. Don´t Worry About Tomorrow
  28. Get Down With It


Utgitt 2011 Format CD
Sjanger Soul Antall disker 1
Antall spor 28 Artist Bobby Marchan
Label Kent/Ace Leverandør Border Music Norway AS
Bestillingsnummer CDKEND357