Get The Party Started (CD)

Shirley Bassey

199,00 19900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager


  1. Get The Party Started
  2. Big Spender
  3. I Who Have Nothing
  4. This Is My Life
  5. Slave To The Rhythm
  6. Can I Touch You There
  7. What Now My Love
  8. Kiss Me Honey Honey
  9. Hello
  10. You Only Live Twice
  11. Living Tree
  12. Where Is The Love
  13. I Will Survive



Utgitt 2007 Format CD
Sjanger Pop Antall disker 1
Antall spor 13 Artist Shirley Bassey
Label Decca Bestillingsnummer DCAB001074302.2