Get The Picture? (CD)

The Pretty Things

179,00 17900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager


  1. You Don't Believe Me
  2. Buzz The Jerk
  3. Get The Picture?
  4. Can't Stand The Pain
  5. Rainin' In My Heart
  6. We'll Play House
  7. You'll Never Do It Baby
  8. I Had A Dream
  9. I Want Your Love
  10. London Town
  11. Cry To Me
  12. Gonna Find Me A Substitute
  13. Get A Buzz
  14. Sittin' All Alone
  15. Midnight To Six Man
  16. Me Needing You
  17. Come See Me
  18. L.S.D.



Utgitt 1965 Format CD
Sjanger Rock Antall spor 18
Artist The Pretty Things Label Import
Leverandør Import Bestillingsnummer RPR4928.2