Ghetto Music: The Blueprint Of Hip Hop (CD)

Boogie Down Productions

179,00 17900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager


  1. Style You Haven´t Done Yet, The
  2. Why Is That?
  3. Blueprint, The
  4. Jack Of Spades
  5. Jah Rulez
  6. Breath Control
  7. Who Protects Us From You?
  8. You Must Learn
  9. Hip Hop Rules
  10. Bo! Bo! Bo!
  11. Gimme, Dat, (Woy)
  12. Ghetto Music
  13. World Peace
  14. Jack of Spades (Extended Remix)
  15. You Must Learn (Live From Caucus Mountain Remix)
  16. Jack of Spades (Instrumental)
  17. Jack of Spades (Bdp Movie Mix)



Utgitt 1989 Format CD
Sjanger Hip Hop Antall spor 17
Artist Boogie Down Productions Label Razor & Tie
Bestillingsnummer RAZ300369.2