Ghost On The Canvas (CD)

Glen Campbell

199,00 19900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager
Glen Campbell er en sann countrylegende. Han har - for eksempel - ført eviggrønne sanger som "Rhinestone Cowboy" og "By The Time I Get To Phoenix" i pennen, han har mottatt fem Grammy-priser og blitt innlemmet i Country Music Hall Of Fame. I juni 2011 kunne Campbell fortelle at han hadde fått diagnosen Alzheimers, og at han etter Ghost On The Canvas ville trekke seg tilbake fra rampelyset.

Som frittstående album er Ghost On The Canvas en rørende og medrivende samling låter som følger konturene av Glen Campbells begivenhetsrike liv. Som avskjed med countrymusikken er det en på alle måter verdig utgivelse, et album som har sin rettmessige plass ved siden av hans aller beste. Produsent Julian Raymond gir Campbell en musikalsk behandling som kan sammenliknes med American Recordings-albumene til Johnny Cash. Resultatet er ærlig, følsomt og ofte hjerteskjærende - framført av en 75-åring som riktignok er preget av alderen, men som fortsatt er i besittelse av den samme, gylne stemmen.

Ghost On The Canvas gjestes av blant andre Brian Setzer, Chris Isaak og Billy Corgan. Enkelte av låtene er skrevet i samarbeid med Jakob Dylan, Paul Westerberg, Robert Pollard (Guided By Voices) og Teddy Thompson.

Sporliste

 1. A Better Place
 2. Ghost On The Canvas
 3. The Billstown Crossroads
 4. A Thousand Lifetimes
 5. It’s Your Amazing Grace
 6. Second Street North
 7. In My Arms
 8. May 21st, 1969
 9. Nothing But The Whole Wide World
 10. Wild And Waste
 11. Hold On Hope
 12. Valley Of The Sun
 13. Any Trouble
 14. Strong
 15. The Rest Is Silence
 16. There Is No Me... Without You

Lyttespor

Produktfakta

Utgitt 2011 Format CD
Sjanger Country Antall disker 1
Antall spor 16 Artist Glen Campbell
Label Surfdog Bestillingsnummer SFD528496.2

Anmeldelser