Ghosts & Graffiti (CD)

Thea Gilmore

249,00 24900
Sendes vanligvis innen 7-14 dager


  1. Copper
  2. Start as we mean to go on
  3. This girl is taking beats (feat Joan As Police Woman)
  4. Holding your hand (Airtight Mix 2014)
  5. My voice (feat Billy Bragg)
  6. London
  7. Coming back to you
  8. Love came looking for me
  9. Inch by inch (feat Joan Baez)
  10. Glistening bay (feat The Waterboys)
  11. Sol Invictus
  12. Razor Valentine (feat John Bramwell)
  13. Old Soul
  14. Live out loud
  15. Juliet (Scantily Clad 2014)
  16. Don´t Set foot over the railway track (feat John Cooper Clarke)
  17. Wrong with you
  18. You´re the radio
  19. Inverigo (feat King Creosote)
  20. That´ll be Christmas


Utgitt 2015 Format CD
Sjanger Rock Antall disker 1
Antall spor 20 Artist Thea Gilmore
Label Fullfill Leverandør Border Music Norway AS
Bestillingsnummer FCCD165