Giant (CD)

James Cotton

199,00 19900
Sendes vanligvis innen 7-14 dager


  1. Buried Alive In the Blues
  2. Heard You´re Getting Married
  3. Find Yourself Another Fool
  4. Sad Sad Day
  5. Change
  6. How Blue Can You Get?
  7. With The Quickness
  8. Since I Met You, Baby
  9. Going Down Main Street
  10. That´s All Right
  11. Let Yourself Go
  12. Blues For Koko


Utgitt 2010 Format CD
Sjanger Blues Antall disker 1
Antall spor 12 Artist James Cotton
Label Alligator Leverandør Border Music Norway AS
Bestillingsnummer ALCD4940