Gibbons: Choral and Organ Music (CD)

Orlando Gibbons

79,50 7950 Veil. pris 109,00
Sendes vanligvis innen 5-10 dager


  1. O clap your hands
  2. Great King of Gods (Lord of Lords)
  3. Hosanna to the Son of David
  4. Prelude in G
  5. Out of the deep
  6. See, see, the word is incarnate
  7. No. 3 in D minor, MBXX/3
  8. Lift up your heads
  9. Almighty and everlasting God
  10. Magnificat
  11. Nunc dimittis
  12. Magnificat
  13. Nunc dimittis
  14. Fantasia in A minor, MBXX/10
  15. O God, the king of glory
  16. O Lord, in thy wrath rebuke me not


Utgitt 1996 Format CD
Sjanger Klassisk Antall disker 1
Antall spor 16 Artist Jeremy Summerly, John Taylor, Judy Lieber And Jeremy Summerly, Laurence Cummings, Orlando Gibbons, Oxford Camerata Choir
Label Naxos Bestillingsnummer 8553130