Girls To Chat & Boys To Bounce / Something Rude / Zig Zag Walk (CD)

Girls To Chat & Boys To Bounce / Something Rude / Zig Zag Walk (CD)


Beklager, denne varen er for øyeblikket ikke tilgjengelig for bestilling. Legg inn e-postadressen din hvis du vil holdes oppdatert på endringer i bestillingsstatus.


Disk 1
  1. Wide Boy
  2. Let Me Get Close to You
  3. Live Now - Pay Later
  4. Love Zone
  5. Delayed Reaction
  6. Second Childhood
  7. Weekend Driver
  8. Sing About Love (Live)
  9. Slipped, Tripped, Fell in Love
  10. Bustin' Up or Bustin' Out
  11. Take This Heart of Mine
  12. Love Rustler
  13. Ain't Livin' Long Like This
  14. Back for a Taste of Your Love
  15. There Ain't No Man That Can't Be Caught
  16. And I Do Just What I Want
Disk 2
  1. That's What Love Can Do
  2. Zig-Zag Walk
  3. Choo Choo Ch'Boogie
  4. Jenny Don't Mind
  5. Three Wheel Cadillac
  6. I'll Be Me
  7. Silent Treatment
  8. Down the Road a Piece
  9. Seven Day Weekend
  10. Linda Lou
  11. Run, Run, Rudolph
  12. All I Want for Christmas Is You
  13. Slow Ride
  14. I Just Want to Make Love to You (Live)
  15. Third Time Lucky
  16. What a Shame (Bearsville Mix)
  17. Ride Ride Ride (Dave Edmunds Mix)
  18. Mad Hatter's Cabbage
  19. Knee Trembler
  20. What a Shame (Andy Johns Sax Solo Mix)
  21. Radio Ad Soundbed


Utgitt 1981 Format CD
Sjanger Rock Antall disker 1
Antall spor 37 Artist Foghat
Label Edsel Bestillingsnummer EDSD2130CD