Give It Up (Or Turn It Loose): The Very Best Of The Columbia Years (CD)

Tyrone Davis

179,00 17900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager


  1. Let´s Be Closer Together
  2. In The Mood
  3. Heart Failure
  4. Close To You
  5. Leave Well Enough Alone
  6. Give It Up (Turn It Loose)
  7. This I Swear
  8. Ain´t Nothing I Can Do
  9. How Sweet It Is (To Be Loved By You)
  10. I Got Carried Away
  11. Get On Up (Disco)
  12. Be With Me
  13. I´m Glad You´re Here With Me Tonight
  14. Just My Luck
  15. Can´t You Tell It´s Me



Utgitt 2005 Format CD
Sjanger Soul Antall disker 1
Antall spor 15 Artist Tyrone Davis
Label Import Bestillingsnummer SNY90868.2