Inngår i
  • Back to cool - CD - Nyheter og bestselgere - 2 for

Gjennom Dagen (CD)

Anne Hytta

179,00 17900
Klikk og hent i butikk Betal når du henter varen.
Laster inn
Bestillingsvare Forventes på lager innen 5-10 dager
Frakt fra 49,- Gratis frakt på alle ordrer over 1000,-
Beskrivelse

Drømmende strømmer av ur og nå

I et kloster på Midt-Jylland, i et gammelt tømmerhus midt i Oslo og i uppstugo på slektsgården har hardingfelespilleren Anne Hytta laga ny, eldgammel urmusikk av lys og skygger gjennom dagen.

Aleine med hardingfelene har Hytta forma ut musikken i ulike rom og ulike landskap til drømmende tonestrømmer av meditative og suggererende låter. Musikken er prega av pulserende rytmer fra den gamle hardingfeletradisjonen og åpne, lyttende lydlandskap der hardingfelas umiskjennelige overtonerike klang får skinne. Resultatet kan man nå høre på hennes nye soloalbum Gjennom dagen, utgitt på OK World.

Slippkonsert
Albumet ble spilt inn noen vårdager i Gamle Aker kirke, akkompagnert av Oslos eget lydlandskap av småfugler, fjerne menneskestemmer og det svake suset av evig bevegelse.
Lørdag 26. mars spiller hun slippkonsert med forestillingen Gjennom dagen på Riksscenen i Oslo, som mesteparten av musikken på albumet er basert på. I forestillingen spiller Hytta musikk i forskjellige tonelandskap, med lysdesign, video og fortellinger inniblant musikken.

Produktfakta
Utgitt 2022 Format CD
Sjanger Folkemusikk Antall disker 1
Artist Anne Hytta Bestillingsnummer 3779435

Andre produkter med samme artist(er)/medvirkende

Kunder som har sett på dette produktet er også interessert i