Glass Houses (CD)

Billy Joel

179,00 17900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager


  1. You May Be Right
  2. Sometimes A Fantasy
  3. Don´t Ask Me Why
  4. It´s Still Rock And Roll To Me
  5. All For Leyna
  6. I Don´t Want To Be Alone
  7. Sleeping With The Television On
  8. C´Etait Toi (You Were The One)
  9. Close To The Borderline
  10. Through The Long Night



Utgitt 1980 Format CD
Sjanger Rock Antall spor 10
Artist Billy Joel Label Columbia
Bestillingsnummer SBMK788677.2