179,00 17900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager


  1. What On Earth Will You Do (For Heaven's Sake)
  2. My God Is Real
  3. It Was Jesus
  4. Why Me Lord (mono)
  5. Greatest Cowboy Of Them All, The
  6. Redemption (mono)
  7. Great Speckled Bird, The
  8. Old Account, The
  9. Swing Low, Sweet Chariot
  10. When He Comes
  11. Kneeling Drunkard's Plea, The
  12. Were You There (When They Crucified My Lord)
  13. Man In White
  14. Belshazzar (mono)
  15. Oh, Bury Me Not (Introduction: A Cowboy's Prayer) (mono)
  16. Oh Come, Angel Band



Utgitt 2000 Format CD
Sjanger Country Antall spor 16
Artist Johnny Cash Label Import
Bestillingsnummer SBMK726634.2