Gode Liv (CD)

Stein Torleif Bjella

199,00 19900
Klikk og hent i butikk Betal når du henter varen.
Laster inn
Lagervare 2+ på nettlager
Frakt fra 49,- Gratis frakt på alle ordrer over 1000,-
Beskrivelse

Tre år har gått siden Stein Torleif Bjella slapp sitt tredje soloalbum, Heim for å døy –en målrettet og tilsynelatende endelig reise gjennom et musikalsk landskap fullt av motbakker og store djup, overhengende melankoli og underliggende komikk, små kriser og monumentale viser. 7. oktober 2016 er Bjella tilbake med fjerdealbumet, Gode Liv

Endelig er han heime, og visekunstneren fra Ål lever i beste velgående, heldigvis. Det samme gjør melodiene, historiene og formidlingsevnen. For selv om man lever godt der oppe ved Langfjella, er ikke kjærligheten noen spøk der heller. Like lite som i tettbygde strøk. En oppfølgingsprat følger. Firbeinte venner og stjernepar. Dager som krymper, og etableringsfaser som stadig blir lengre.

Gode Liv består av elleve nye låter som er spilt inn på Otterøya utenfor Namsos, i fjøset til bassist Eirik Øien. Akkurat som før er all tekst og musikk skrevet av Bjella selv. Med seg har han ellers et musikalsk stjernelag bestående av Geir Sundstøl, Kjetil Møster, Kenneth Kapstad, Erik Sollid, Martin Langli, Marita Igelkjøn og Bård Ingebrigtsen. Sistnevnte har også produsert albumet.

Sporliste
 1. Du tok feil
 2. Nordnorske kjærleiksdikt
 3. Alt rundt er det samma
 4. To måna utta regn
 5. Blomen
 6. Etableringsfasen
 7. Dreng
 8. Oppfølgingsprat
 9. Stjernepar
 10. Liv
 11. Utover Øvre-Ål
Produktfakta
Utgitt 2016 Format CD
Sjanger Rock Antall disker 1
Antall spor 11 Artist Stein Torleif Bjella
Label Heime Med Hund/Ramalama Bestillingsnummer HMHCDO1