Godt Å Se Deg Igjen (CD)

Tore Halvorsen

179,00 17900
Klikk og hent i butikk Betal når du henter varen.
Laster inn
Bestillingsvare Forventes på lager innen 5-10 dager
Frakt fra 49,- Gratis frakt på alle ordrer over 1000,-
Beskrivelse
Tore Halvorsen trådte sine barnesko i østerdalen,- nærmere bestemt Rendalen. Det fortelles at han som svært liten villig klatret opp på vedkassa for å synge for sine foreldre og naboer. Allerede der kunne man se sanggleden og kjærligheten til å opptre som skulle følge han igjennom livet og glede hele Norge.

Kun 15 år gammel reiste han østover til Sverige med gitaren som følgesvenn. Dette var nok en naturlig konsekvens av visene som hans foreldregenerasjon hadde sunget for han i oppveksten. I tillegg hadde Tore fått en nærmest umettelig apetitt på de nye artistene som broderfolket hadde å by på. Alt fra Sven Ingvars til Cornelis Vresswijk tok han til seg og fremførte de på puber og folkparker. Etterhvert vendte han hjem med alt dette i ryggsekken og i 1973 startet han dansebandet Katho, der han var vokalist i 15 år.

Mest kjent er han nok som vokalist og frontfigur i dansebandet Ole Ivars (1988-2018). Sanger som «Kalle med fela», «Spellemannsblod», «Nei så tjukk du er blitt» og ikke minst «Jag trodde englarna fanns» har satt seg i ryggmargen til folket og blitt allemannseie i landet vårt. Tusener på tusener har de spilt for og spellemannspriser er det blitt mange av. Tore løftet dansebandmusikken opp på det musikalske Norgeskartet, og han ble raskt anerkjent som en meget dyktig sanger og entertainer.

I en alder av 70 år er Norges mest kjente dansebandvokalist, evigunge Tore Halvorsen klar med sitt første solo-album.

Musikere: Lars Viken (tangenter), Per Kristian Pettersen (gitar), Simen Strand (trommer), Åge Skaaren (bass), Bjørn Elvestad/Ingunn Helene Elvestad (kor).
Sporliste
 1. Ingen Andre Er Som Du
 2. Godt Å Se Deg Igjen
 3. Jeg Håper At Du Er Slik Du Var
 4. Misty
 5. Veslejinta
 6. Hur Underbar Du Är
 7. Stranger In My House
 8. The Key To My Heart
 9. Regnets Rytme
 10. Sommer Reggae
 11. Tor Med Hammeren
 12. Öreblues
Produktfakta
Utgitt 2020 Format CD
Sjanger Danseband Antall disker 1
Antall spor 12 Artist Tore Halvorsen
Bestillingsnummer SLCD2014