Goin' Back - The Definitive Dusty Springfield (4CD+3DVD)

Dusty Springfield

Beklager, denne varen er for øyeblikket ikke tilgjengelig for bestilling. Legg inn e-postadressen din hvis du vil holdes oppdatert på endringer i bestillingsstatus.


Disk 1
  1. I Only Want To Be With You (Mono)
  2. Stay Awhile (Mono)
  3. Wishin' & Hopin'
  4. I Just Don't Know What To Do With Myself (Mono)
  5. All Cried Out (Mono)
  6. Losing You (Mono)
  7. Your Hurtin' Kinda Love
  8. In The Middle Of Nowhere (Mono)
  9. Some Of Your Lovin'
  10. Little By Little (Mono)
  11. You Don't Have To Say You Love Me
  12. Goin' Back
  13. All I See Is You
  14. I'll Try Anything (Mono)
  15. Give Me Time
  16. The Look Of Love (US Mono Mix)
  17. What's It Gonna Be?
  18. I Close My Eyes And Count To Ten
  19. Son-Of-A Preacher Man
  20. Am I The Same Girl
  21. A Brand New Me
  22. How Can I Be Sure
  23. What Have I Done To Deserve This? - Pet Shop Boys & Dusty Springfield
  24. In Private
  25. Reputation
  26. Wherever Would I Be - with Daryl Hall
Disk 2
  1. Can't We Be Friends (With Peter Miles)
  2. Breakaway - Springfields (Live)
  3. Bambino - Springfields (Live)
  4. Goodnight Irene (Alternate Take)
  5. Silver Dollar (Alternate Take)
  6. I Only Want To Be With You (Stereo)
  7. You Don't Own Me (Stereo)
  8. Can I Get A Witness (Stereo)
  9. Here She Comes (Mono)
  10. Oh No! Not My Baby (Alternate Take)
  11. That's How Heartaches Are Made (Alternate Take)
  12. I Had A Talk With My Man (Alternate Take)
  13. Chained To A Memory (Alternate Take)
  14. I've Got A Good Thing (Alternate Take)
  15. Sweet Ride (Previously Unreleased New Stereo Mix)
  16. What Do You Do When Love Dies (Without Orchestral Overdubs)
  17. Something For Nothing
  18. The Richest Girl Alive
  19. Summer Love
  20. Goodbye
  21. I Believe In You
  22. All The King's Horses
  23. Goin' Back (Stripped Down Mix By Tris Penna)
  24. The Look Of Love (Abbey Road Vocal Mix By Tris Penna)
Disk 3
  1. Twenty Four Hours From Tulsa
  2. I Don't Want To Go On Without You
  3. Won't Be Long
  4. I'll Never Stop Loving You
  5. The Water Is Wide
  6. Medley: Can't We Be Friends / Pick Yourself Up / Let's Get Away From It All - with Mel Torme
  7. Don't Let Me Lose This Dream
  8. Peel Me A Grape
  9. I Wish You Love
  10. It Was Easier To Hurt Him
  11. (Love Is Like A) Heat Wave
  12. Nowhere To Run
  13. My Lagan Love
  14. You Don't Have To Say You Love Me
  15. Medley: It's Your Thing / Ain't No Mountain High Enough / Since You've Been Gone (Sweet Sweet Baby) / To Love Somebody / People Got To Be Free
  16. The Windmills Of Your Mind
  17. I Heard It Through The Grapevine
  18. Angel Of The Morning
  19. (Your Love Keeps Lifting Me) Higher And Higher
  20. I Say A Little Prayer
  21. I'm Coming Home Again
Disk 4
  1. If I Was Down And Out - Springfields
  2. Little Boat - Springfields
  3. The Corrupt Ones
  4. The Look Of Love ("Casino Royale" Soundtrack Version)
  5. Sweet Ride ("Sweet Ride" Soundtrack Version)
  6. Sea And Sky
  7. Give Me The Night
  8. Nothing Has Been Proved
  9. Getting It Right / Wherever Would I Be? (Walter A Mix)
  10. Anyone Who Had A Heart (Mono)
  11. Spooky
  12. Who Can I Turn To (When Nobody Needs Me)?
  13. Come Back To Me
  14. Where Am I Going?
  15. Time After Time
  16. Second Time Around
  17. Windmills Of Your Mind
  18. What Are You Doing The Rest Of Your Life?
  19. It Goes Like It Goes
  20. Someone To Watch Over Me
Disk 5
  1. Dusty BBC Series 1 (DVD)
  2. Dusty BBC Series 2 (DVD)
  3. How Can I Be Sure (Morecambe & Wise Show) (DVD)
  4. I Am Woman / Since I Fell For You (Tom Jones - BBC 1) (DVD)
  5. I'm Coming Home Again (Saturday Night At The Mill - BBC 1) (DVD)
  6. Jukebox (DVD)
Disk 6
  1. Wimoweh / Green Leaves Of Summer / Dear John / Brazilian Nonsense / Gotta Travel On / Yellow Bird / Ballin' The Jack - The Springfields
  2. Ciolito Linda / Come Back Liza / Give Me The Simple Life / (I'm Just A) Country Boy / There's A Goldmine In The Sky / Melodie D'Amour / Eso Es El Amor / Lonesome Traveller / Skip To Ma Lou - The Springfields (DVD)
  3. Stepping Out With My Baby / Hits Medley: I Close My Eyes And Count To Ten / I Only Want To Be With You / Wishin' And Hopin' / The Look Of Love / A Brand New Me / You Don't Have To Say You Love Me (They Sold A Million) (DVD)
  4. Knowing When To Leave / Up On The Roof (The Rolf Harris Show) (DVD)
  5. A Love Like Yours (Top Of The Pops) (DVD)
  6. I'm Coming Home Again (Top Of The Pops) (DVD)
  7. Interview With Terry Wogan / Sometimes Like Butterflies (Wogan) (DVD)
  8. Interview With Anne Nightingale (Old Grey Whistle Test) (DVD)
Disk 7
  1. Something In Your Eyes - Dusty Springfield and Richard Carpenter (DVD)
  2. What Have I Done To Deserve This? - Pet Shop Boys with Dusty Springfield (DVD)
  3. Nothing Has Been Proved (DVD)
  4. In Private (DVD)
  5. Reputation (DVD)
  6. I Want To Stay Here (DVD)
  7. Wherever Would I Be / Roll Away - Dusty Springfield and Daryl Hall (DVD)
  8. What Have I Done To Deserve This? - Pet Shop Boys with Dusty Springfield (BPI Music Awards) (DVD)


Utgitt 2011 Format 4CD+3DVD
Sjanger Pop Antall disker 1
Antall spor 113 Artist Dusty Springfield
Label UMGI Leverandør Gardners
Bestillingsnummer 5330499