Goin' Back To Indiana (Remastered) (CD)

Jackson 5

179,00 17900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager


  1. (Bill Cosby-Tommy Smothers Intro) I Want You Back
  2. (Bill Cosby Intro) Maybe Tomorrow
  3. (Rosey Grier Intro) The Day Basketball Was Saved
  4. Stand
  5. I Want To Take You Higher
  6. Feelin' Alright
  7. Medley: Walk On/The Love You Save
  8. Goin' Back To Indiana
  9. Who's Lovin' You (Undubbed Version)


Utgitt 1971 Format CD
Sjanger Soul Antall disker 1
Antall spor 9 Artist Jackson 5
Label Motown Bestillingsnummer MOTB001386402.2