Goin' Back To Memphis (CD)

Preston Shannon

179,00 17900
Sendes vanligvis innen 2-5 dager


  1. Might Be Your Husband
  2. The Fool's Way Out
  3. Be With Me Tonight
  4. The Way That I Love You
  5. Not Tonight, 'Cause Honey I Got The Blues
  6. G-Man
  7. Luck Ain't No Lady
  8. If Ten Is Gonna Kill Me
  9. Love's Gonna Get You
  10. It's My Life
  11. Goin' Back To Memphis
  12. No More War


Utgitt 2010 Format CD
Sjanger Blues Antall disker 1
Antall spor 12 Artist Preston Shannon
Label Continental
Bestillingsnummer CBHCD2018