Gold - Anniversary Edition (3CD)


199,00 19900
Klikk og hent i butikk Betal når du henter varen.
Laster inn
Lagervare 2+ på nettlager
Frakt fra 49,- Gratis frakt på alle ordrer over 1000,-
Disk 1
  1. Dancing Queen
  2. Knowing Me, Knowing You
  3. Take A Chance On Me
  4. Mamma Mia
  5. Lay All Your Love On Me
  6. Super Trouper
  7. I Have A Dream
  8. The Winner Takes It All
  9. Money, Money, Money
  10. SOS
  11. Chiquitita
  12. Fernando
  13. Voulez-Vous
  14. Gimme! Gimme! Gimme! (A Man After Midnight)
  15. Does Your Mother Know
  16. One Of Us
  17. The Name Of The Game
  18. Thank You For The Music
  19. Waterloo
Disk 2
  1. Summer Night City
  2. Angeleyes
  3. The Day Before You Came
  4. Eagle
  5. I Do, I Do, I Do, I Do, I Do
  6. So Long
  7. Honey, Honey
  8. The Visitors
  9. Our Last Summer
  10. On And On And On
  11. Ring Ring
  12. I Wonder (Departure)
  13. Lovelight
  14. Head Over Heels
  15. When I Kissed The Teacher
  16. I Am The City
  17. Cassandra
  18. Under Attack
  19. When All Is Said And Done
  20. The Way Old Friends Do
Disk 3
  1. She’s My Kind Of Girl (B-side to Ring Ring)
  2. I Am Just A Girl (B-side to Love Isn’t Easy (But It Sure Is Hard Enough))
  3. Gonna Sing You My Lovesong (B-side to Waterloo French Version)
  4. King Kong Song (B-side to Honey, Honey)
  5. I’ve Been Waiting For You (B-side to So Long)
  6. Rock Me (B-side To I Do, I Do, I Do)
  7. Man In The Middle (B-side to S.O.S.)
  8. Intermezzo No.1 (B-side to Mamma Mia)
  9. That’s Me (B-side to Dancing Queen)
  10. Crazy World (B-side to Money, Money, Money)
  11. Happy Hawaii (B-side to Knowing Me, Knowing You)
  12. I’m A Marionette (B-side to Take A Chance On Me)
  13. Medley: Pick A Bale of cotton.. etc. (B-side to Summer Night City)
  14. Kisses Of Fire (B-side to Does Your Mother Know)
  15. The King Has Lost His Crown (B-side to Gimme Gimme Gimme (A Man After Midnight))
  16. Elaine (B-side to The Winner Takes It All)
  17. The Piper (B-side to Super Trouper)
  18. Andante, Andante (B-side to Happy New Year)
  19. Should I Laugh Or Cry (B-side to One Of Us)
  20. Soldiers (B-side to When All Is Said And Done)
Utgitt 2014 Format 3CD
Sjanger Pop Antall disker 1
Antall spor 59 Artist ABBA
Bestillingsnummer 3774013

Kunder som har sett på dette produktet er også interessert i