Gold Diggas, Head Nodders And Pholk Songs (CD)

The Beautiful South

449,00 44900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager


  1. You´re The One That I Want
  2. Livin´ Thing
  3. This Will Be Our Year
  4. Ciao!
  5. Valentine
  6. Don´t Fear The Reaper
  7. This Old Skin
  8. Don´t Stop Moving
  9. Till I Can´t Take It Anymore
  10. Rebel Prince
  11. Blitzkieg Bop
  12. I´m Stone In Love With You



Utgitt 2004 Format CD
Sjanger Pop Antall disker 1
Antall spor 12 Artist The Beautiful South
Label Sony Music UK Bestillingsnummer SNYB518632.2